Ο Γιώργος Παπαδογούλας είναι διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων και ιδρυτικό μέλος του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. Είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με την γευσιγνωσία αλκοολούχων αποσταγμάτων με ειδίκευση στο Whisky όπου και είναι πιστοποιημένος από την SWA. Έχει διατελέσει διευθυντής σε εστιατόρια πολυτελείας με την διάκριση Michelin, εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας και F&B Manager σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Έχει συγγράψει άρθρα για τον τουρισμό και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε 4 Πανελλήνια Τουριστικά Συνέδρια.